Herinneringen aan Jetty

Het nieuws over het plotselinge overlijden van Jetty van Rooy leidde op Twitter tot een golf van reacties onder de tweeps. Jetty was geliefd bij velen. Er werden mooie herinneringen aan haar opgehaald.
De familie heeft de reacties gelezen en heeft nu een verzoek aan de ‘twittermaatjes’ van Jetty. Van haar zoon Peter kreeg ik onderstaand verzoek toegestuurd. Omdat het op Twitter, gezien de beperking van 140 tekens, lastig is het verzoek door te geven, doe ik het op deze manier.

Omdat zaken voorbij gaan en relatief snel verwateren en vervagen, hebben we het idee om haar leven in een soort boekvorm vast te leggen. Tekst, foto’s, anekdotes, tweets etc. Voor ons nabestaanden (en dan denken we vooral aan haar 10 kleinkinderen) een leuk naslagwerk waarmee we met veel plezier op haar en ons gezamenlijk leven kunnen terug kijken.
In dit kader heb ik nog één verzoekje aan jou:
Is het mogelijk om leuke tweets (of app’s) te kopiëren en mij toe te sturen? Ik heb al zoveel leuke anekdotes en reacties gelezen dat ik hoop dat jullie er hier een aantal van beschikbaar willen stellen. En aangezien wij geen van allen zo met de tijd zijn meegegaan dat we twitteren aan jou de vraag hoe ik dit bij haar “twittermaatjes” kenbaar moet maken.

Dus, lieve tweeps, scroll nog eens door uw mentions of uw geheugen en bezorg de familie een prachtig naslagwerk over hun moeder, oma en ‘onze Jetty’.
U kunt uw bijdrage sturen naar: peter.vanrooij@printforce.nl

One reply on “Herinneringen aan Jetty”

  1. Familieleden, ten eerst mijn oprechte deelneming voor allen. Jetty heeft mij in het verleden vaak gewezen op mooie dingen die het leven. Een wijze vrouw, met een warm hart. Ik had een afscheidstukje gemaakt voor deze mooie vrouw deze staat op boven genoemde blog.

    Ik wens jullie allemaal sterkte deze dag van afscheid en voor de dagen zonder Jetty die volgen.

    Groet Martin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *