Over Gert

Even voorstellen. Mijn naam is Gert de Kievit. Geboren in 1952 in Oostvoorne,  opgegroeid in Rotterdam en sinds 1992 woonachtig in Alphen aan den Rijn.
Ik ben weduwnaar en heb twee nog thuiswonende kinderen. Mijn dochter en zoon (in volgorde van opkomst) kwamen in 1993 als tweeling ter wereld.
In het dagelijks leven ben ik eindredacteur bij Wegener Media. Een functie, waarin ik al  ruim 27 jaar dagelijks serieus met taal bezig ben. In mijn vrije tijd gebruik ik taal om mee te spelen. Ik doe dat voornamelijk op Twitter en krijg daar heel vaak leuke reacties op. Nu heeft Twitter de beperking -ik noem het een uitdaging- dat je slechts 140 tekens tot je beschikking hebt. GertEnkele tweeps (Twittervakterm voor mede-twitteraars) adviseerden mij daarom ook te gaan bloggen, zodat ik ook mijn verhalen, versjes en gedichten kan delen.
En nu is het dan zover. Het ei is gelegd. Het broeden is begonnen en op deze site kunt u regelmatig volgen wat ik heb uitgebroed.

5 replies on “Over Gert”

 1. Ricardo Seffelaar op

  Beste Gert,

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van deze website. Ik geniet steeds weer van je twitterberichtjes en lees ze dan ook trouw voor aan diegene die het willen horen.

  groet
  Ricardo

 2. Dag Gert,
  Kievits-ei wekte mijn interesse! Ik ben je website gaan bekijken.
  Toen las ik je verhalen. Ik bleef lezen! Ben Geïnspireerd geraakt. Met een hoofdletter G 😉
  Nu sta je tussen mijn favorieten.
  Dank en groet,
  Manon

 3. Bij toeval was ik op je blog terecht gekomen en wilde meteen positief reageren. Op t laatste moment realiseerde ik me, dat ik bijna dezelfde tekst aan het schrijven als Manon. En dat kan natuurlijk niet! Dus ik hou het kort: ik vind het helemaal geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *