Ik kan niet zonder haar

Het mooie van verhalen schrijven en deze publiceren op je website is dat je er altijd wel reacties op krijgt. Dat is leuk, want dan weet je dat je verhalen gelezen worden. Bovendien geeft het een goed gevoel om te vernemen dat je mensen met je verhalen amuseert of ontroert. Dat laatste was het geval met mijn vorige verhaal ‘Zonder hem ben ik nergens’. Hier heb ik op Facebook, Twitter en mijn site zelf mooie reacties op mogen ontvangen. En vanmorgen kwam er via email een reactie binnen die ik u niet wil onthouden.

Beste Gert,
Wat een mooi verhaal heb jij geschreven. Ik heb het met toenemende ontroering gelezen, omdat ik er zo helemaal mezelf in herkende. Er is slechts een klein verschil. Wat jij met hem hebt, heb ik met haar. Zonder haar ben ik nergens. Ik hou van haar. Ik wil haar bij me hebben. Zo veel en zo vaak mogelijk. Daarom kijk ik bijna de hele dag in de spiegel. En als ik haar zie, dan voel ik me blij. Dan wil ik haar vastpakken. Ik kan er niets aan doen. Ik ben dol op haar. Ik kan niet zonder haar.

Hartelijke groet,
Je kapper

PS Wordt het niet weer eens tijd dat je een afspraak maakt? En als je dan in de stoel zit, zal ik tegen je zeggen: “Ik ben blij dat je er weer bent.”

4 replies on “Ik kan niet zonder haar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *